Duyuru
Lütfen Yayınlara Yorum Yapmaktan Çekinmeyiniz Yorum Yaparak Bize Destek Olunuz.

Kurtlar Vadisi Pusu 191 Yeni Son Bölüm İzle Tek Parça HD






Kurtlar Vadisi Pusu'nun 191. bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Aksiyon dolu bölümün final sahnesine ise Poyraz damgasını vurdu.
Memati'nin intikamını alan Polat Alemdar, bu son görevin ardından aktif görevi bırakma kararı aldı. KGT için aklında iki isim olduğunu söyleyen Polat, bu konuda kararı daha sonra vereceğini belirtti.
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 191. bölümde  İhtiyarlar Heyeti, Adil Bey ve Sencer'den boşalan iki koltuğa alınacak iki yeni üye için toplandı. Heyetin belirlediği iki isim vardı: "Hoca ve Polat Alemdar".
Ancak Polat Alemdar'ın yaşının üyelik için daha genç olduğunu belirten bazı üyeler, bunun teamüllere aykırı olduğunu söylediler. Kaldı ki, Polat'ın bu görevi kabul edip etmeyeceği de belli değildi.


İlgili Aramalar:Kurtlar Vadisi Pusu 191 Yeni Son Bölüm İzle Tek Parça HD,Kurtlar Vadisi Pusu 191, Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi PusuYeni Son Bölüm İzle Tek Parça HD, Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle Tek Parça HD, Kurtlar Vadisi Pusu Tek Parça HD, Kurtlar Vadisi Pusu  HD
Etiketler:

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


0 yorum:

Sayfalar arasında geçiş yapmak için klavyeden yön tuşlarını (⇦ ⇨) kullanabilirsiniz.