Duyuru
Lütfen Yayınlara Yorum Yapmaktan Çekinmeyiniz Yorum Yaparak Bize Destek Olunuz.

PES 2014 Çıkış Tarihi Belli Oldu




Son yılların en popüler oyunlarından biri olan PES (Pro Evolution Soccer) geçtiğimiz yılda en çok oynanan PlayStation oyunlarından biri olmayı başardı.Tüm dünyada milyonlarca kullanıcısı olan PES yeni oyunu ile  24 Eylül de hayatımıza girmeye hazırlanıyor.



Konami yeni oyunu PES 2014 ile kullanıcılarına bugüne kadar yaşamadığı bir deneyim sunmak istiyor. Yenilenmiş Fox Engine vs Havok oyun motorlarının kullanıldığı yeni oyun oyun severlere muhteşem bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Sizler de merak ediyorsunuz oyunun Türkiye üzerinde ne zaman satışa sunulacağı.Daha önceki yıllara bakarsak KONAMI yeni oyunu PES'i Avrupa ülkelerine Ekim ayı gibi sunuyor, ay içerisinde oyun tüm kullanıcılara ulaşmış oluyordu. PES 14'de de bu tarihin yine değişmeyeceği, oyunun Türkiye'nin de içinde bulunduğu Avrupa ülkelerine sunum tarihi Ekim ayı olarak bekleniyor.






Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız...



Etiketler:

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


2 yorum:

  1. pes 2014 'ü merakla bekliyorum aslında bana göre fıfadan çok çok iy klaslamak gerekirse helede son serilerde fifada akıl almaz hatalar vardı peste okadar çok yoktu bu pes 2014 'de titizlik çalışıldığını tahmin ediyorum

    YanıtlaSil

Sayfalar arasında geçiş yapmak için klavyeden yön tuşlarını (⇦ ⇨) kullanabilirsiniz.