Duyuru
Lütfen Yayınlara Yorum Yapmaktan Çekinmeyiniz Yorum Yaparak Bize Destek Olunuz.

Bu Hafta Vizyona ki Filmler


Merhabalar, bugün sizlere Bu Hafta Vizyona Giren filmleri paylaşmak istedim.  





Filmin Konusu Ünlü yönetmen Michael Bay; Mark Wahlberg, Dwayne Johnson ve Anthony Mackie’nin rol aldığı aksiyon komedi filmi “Zor Kazanç”ı sunar... Film, 1990’ların Miami’sinde Amerikan Rüyası’nın peşine düşen ve korkunç biçimde yanlış giden bir suç girişimine karışan bir grup kişisel antrenörün inanılmaz ama gerçek hikayesine dayanıyor.



Filmin Konusu Yayıncı olan Marie, Lübnan’da mülteci kampında büyümüş Filistinli Ali hakkında bir belge alır. Belgeyi kimin yazdığını merak eden Marie, Lübnanlı Joseph’den yardım ister. Farklı geçmişlerden gelen bu iki insan arasında garip bir ilişki doğar. Daha sonra Joseph birden kaybolur ve Marie geçmişe doğru bir yolculuğa çıkar. Bütün sırların çözümü küçük bir Lübnan kasabasındadır.




Filmin Konusu En başta amaçları sadece kızları etkilemek olan üç genç erkek bir rock grubu kurarak kısa süre içinde kendilerini tamamen müziğin ruhuna kaptırırlar. İnişler ve çıkışlarla dolu bu zorlu yolda aşk, arkadaşlık ve baba-oğul ilişkilerinde pek çok tecrübe yaşayacaklardır.



Filmin Konusu Denizden Kaiju adı verilen yaratıklar yükselmeye başlayınca, milyonlarca insanın canına mal olacak ve insan kaynaklarını tüketen bir savaş başlar. Bu devasa Kaijular ile savaşabilmek için özel bir silah üretilir. Jaeger adı verilen büyük robotlar akılları nöral bir köprüde kitlenmiş iki pilot tarafından beyin gücüyle yönetilir. Ama Jaegerlar bile acımasız Kaijuların yanında savunmasız kalırlar. Yenilmenin eşiğindeki insanoğlunun son çaresi eski pilot (Charlie Hunnam) ve deneyimsiz stajer (Rinko Kikuchi)’dir. Birlikte, kıyamete karşı insanlığın son umudu olacaklardır.



Filmin Konusu Haber spikeri olmak isteyen Jung-mi (KANG) sık sık video paylaşım sitelerini gezer. Bu sitelerden bazılarına kendi yaptığı içeriği ekler. Ablası Se-hi (PARK) bunun yararı olmayan tehlikeli bir hobi olduğunu düşünür ama kardeşini vazgeçiremez. Jung-mi kısa bir süre sonra sözde “yasaklı bir videonun” video-paylaşım topluluğu arasında oldukça ünlü olduğunu fark eder. Tesadüf o ki, Se-hi’nin erkek arkadaşı Joon-hyuk (JOO) sanal suç araştırma biriminde çalışmaktadır. Jung-mi videoyu izlemek için yalvarıp dil dökünce, Joon-hyuk da izlemesine izin verir. Ancak videonun ürkütücü içeriğini şahit olduktan sonra, Jung-mi tuhaf olaylar yaşamaya başlar. Se-hi kız kardeşini videonun lanetinden kurtarmaya çalışacaktır.




Filmin Konusu Filmde, Amerikan yerlisi, savaşçı Tonto, hukuk adamı John Reid’in bir adalet efsanesine dönüşmesine dair anlatılmamış hikayeleri anlatıyor. Maskeli Süvari, seyirciyi, bu iki kahramanın açgözlülük ve yozlaşmaya karşı birlikte savaşmak için işbirliği yapmayı öğrenirken ortaya çıkan komik sürtüşmeleriyle dolu bir yolculuğa çıkarıyor.



Filmin Konusu Utangaç ve içine kapanık Frank, bir cansız manken dükkanının sahibidir. Karşı koyamadığı cinayet işleme isteğini içinde tutmaya çalışmaktadır. Sergisi için yardım istemeye gelen genç sanatçı Anna ile tanıştığı gün hayatı değişir. Dostlukları geliştikçe Frank, Anna’yı takıntı haline getirir ve öldürme açlığı tamamen kontrolden çıkar.



Filmin Konusu Jesse ve Celine’nin aşk hikayesi 9 yıl aradan sonra kaldığı yerden devam ediyor. Çiftin iki kızı vardır ve Paris’te yaşamaktadırlar. Değişmeyen tek şey ise birbirlerine duydukları naif aşktır. Yunanistan’da geçirdikleri bir tatil günü, geçmişlerini muhakeme edip ilişkilerini masaya yatırdıkları, beklenmedik gelişmelerle dolu bir güne dönüşecektir.



Filmin Konusu Gezegenin en yetenekli astronotu olarak nam salan Scorch, müthiş yeteneklerini teknoloji ustası erkek kardeşi Gary ile birleştirdiğinde onların karşısında hiçbir güç duramaz. BASA’nın yöneticisi ve kardeşlerin patronu olan Lena, tehlikeli bir gezegenden aldıkları bir çağrı neticesinde en başarılı olan iki ismi göreve gönderir.



Filmin Konusu Genç adam, karısı ve iki çocuğuyla ormanın içinde tatil yaparken davetsiz bir misafir herşeyi altüst eder. Tam olarak daha neler olduğunu anlayamadan kayıp bir zaman yaşar ve bu sürecin sonunda kendine geldiğinde ailesi yanında değildir. Bu garip gidişatın bir parçası haline gelen aynı ormanda tatile gelmiş olan bir başka aile ile karşılaşır.




Filmin Konusu Kayıp bir öğrenciyi arayan iki özel detektif öğrencinin terk edilmiş evine girerler ve VHS kasetleri koleksiyonu bulurlar. Her kasette yer alan korkunç görüntüleri izlerken, öğrencinin kaybolmasının arkasında daha gizemli bir neden olduğunu fark ederler.




Filmin Konusu İş kadını Mayka’nın cesedi morgdan kaybolur. Kadının ölümünün sırrı henüz çözülememişken, bir de cesedinin ortadan kaybolması olayı daha da karmaşık hale getirir. Dava ile ilgilenmesi için dedektif Jaime Pena görevlendirilir. Jaime de eşini henüz kaybetmiştir. Olayın o kadar çok karanlık noktası vardır ki davadaya dahil hiç kimse aslında göründüğü kişi değildir.



Filmin Konusu Kıdemli bir 911 santral memuru olan Jordan (Halle Berry) kaçırılan genç bir kızdan hayatını değiştiren bir çağrı alır. Genç kızın hayatını kurtarmak için geçmişindeki bir katille yüzleşmek zorunda kaldığını fark eder.



Filmin Konusu Polis John Cale, Başkan James Sawyer’ı korumak için başvurmuş ancak kabul edilmemiştir. Küçük kızını hayal kırıklığına uğratmak istemeyen Cole, onu Beyaz Saray turuna götürür. Beyaz Saray’ı gezdikleri sırada, ordu mensubu olmayan askerler Beyaz Saray’ı kuşatır. Küçük kızını, başkanı ve ülkeyi kurtarmak için Cale’in zamana karşı yarışması gerekmektedir.



İlgili Aramalar:Film, Film İzle. Vizyondaki filmler, Vizyon
Etiketler: ,

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


0 yorum:

Sayfalar arasında geçiş yapmak için klavyeden yön tuşlarını (⇦ ⇨) kullanabilirsiniz.