Duyuru
Lütfen Yayınlara Yorum Yapmaktan Çekinmeyiniz Yorum Yaparak Bize Destek Olunuz.

Rahatsız Edici Reklamlardan Kurtulun


Merhabalar bildiğiniz üzere internetten para kazanmak için siteler bol bol reklam alıyor ve sitenin her yerini reklam ile dolduruyorlar. Buda siteye girdiğimiz zaman rahatsız olmamızı sağlıyor ve genellikle bu tarz sitelerden hemen çıkmamıza neden oluyor. Fakat size vereceğim bu eklenti ile reklamları kapatabiliriz ve istediğimiz bilgiye rahatsız olmadan ulaşabiliriz.

Eklentimizin ismi Ad Block internet sitelerinde ki reklamları tespit ederek engelliyor ve istediğimiz bilgiye rahatsız olmadan ulaşabiliyoruz.



Resimde de gördüğümüz gibi reklamları iptal ederken internet sitesinin görüntüsünde her hangi bir görüntü bozukluğu  oluşmuyor. Fakat bazı internet sitelerinde Ad block tarzı programlar reklamları iptal edemiyor.Ama bununda bir çözümü var, iptal etmek istediğiniz reklamın üzerine gelerek reklamı engelle diyorsunuz. Ve ayar penceresi ile reklamı rahatça iptal ede biliyorsunuz. Bunun yanında reklamlarını görmek istediğiniz sitelerde ise Ad block ayarlarında “Reklamları engelleme” seçeneğini aktif ediyorsunuz. 

Eklenti Mozilla ve Google Chrome için geçerlidir.

Google Chrome için buraya
Mozilla Firefox için buraya tıklayın.





Duyuru: Makale tarafımızca yazılmıştır, Alıntı yaparken kaynak belirtmek zorundasınız...


Etiketler: ,

Bu yazıyı sitenizde/forumunuzda paylaşmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz..




Blogger eklentileri


2 yorum:

  1. Teşekkürler,eklentiyi kurdum ve sorunsuz çalıştı artık reklamlar yok. :)

    YanıtlaSil

Sayfalar arasında geçiş yapmak için klavyeden yön tuşlarını (⇦ ⇨) kullanabilirsiniz.